بلاگ

صفحه اصلی » بلاگ » نحوه ساخت درب فریم لس چگونه است؟

نحوه ساخت درب فریم لس چگونه است؟

آنچه در این محتوا می خوانیم

نحوه ساخت درب فریم لس به عنوان یکی از لوکس ترین و مدرن ترین محصولات ساختمانی، به عنوان موضوع این مقاله انتخاب گردیده است.

درب فریم لس یا درب چارچوب مخفی به درب‌هایی گفته می‌شود که چارچوب آن‌ها از دید ناظر خارجی پنهان و مخفی است. این درب‌ها که نوعی از درب‌های مخفی هستند، اولین بار در ایتالیا مورد استفاده قرار گرفتند. چارچوب این درب‌ها به‌صورت توکار داخل دیوار نصب می‌شود تا زیبایی کار بالاتر رفته و امنیت درب نیز بیشتر شود.

نحوه ساخت انواع درب فریم لس

درب فریم لس چوبی و درب فریم لس آلومینیومی بیشتر از سایر انواع درب فریم لس مورد استقبال قرار گرفته‌اند. بخش‌های داخلی چارچوب مخفی نیز از جنس چوب روسی و آلومینیوم طراحی و اجرا می‌شوند. روکش درب به‌عنوان لایه محافظ و نمای در معرض دید درب که زیبایی، طرح و رنگ آن را شامل می‌شود، از تنوع بسیار بالایی برخوردار است.

نحوه ساخت درب فریم لس - هومچه

انواع درب فریم لس بر اساس نوع روکش به شرح زیر هستند:

  • روکش چوب طبیعی
  • روکش رنگ پلی اورتان
  • روکش PVC
  • روکش SPL (طرح سرامیک)

همچنین انواع درب فریم لس بر اساس نوع درب نیز از قرار زیر هستند:

  • درب فریم لس با کلاف چوبی و چارچوب آلومینیومی
  • درب فریم لس شیشه‌ای
  • درب فریم لس لولا محور (پیوت)
  • درب فریم لس آکوستیک (عایق صدا)

انواع متریال مصرفی برای ایجاد  و ساخت درب فریم لس از بین مواد زیر انتخاب می‌شوند:

  • فرآورده‌های چوبی (چوب روسی، MDF خام، پلای وود یا تخته چند لایی، روکش چوب طبیعی)
  • رنگ پلی اورتان وارداتی یا روکش PVC
  • نوار درزگیر مخصوص
  • نوار درزگیر اتوماتیک برای قسمت زیر درب
  • پروفیل آلومینیومی با رنگ آنادایز نقره‌ای، مشکی و سفید برای چارچوب درب
  • لولا مخفی ایتالیایی یا آلمانی در رنگ‌های نقره‌ای، مشکی، طلایی و سفید
  • دستگیره مدرن با قفل مگنتی اتوماتیک
  • شیشه در انواع و ضخامت‌های مختلف
  • متریال ضد آب برای نواحی مرطوب مانند شمال کشور و سرویس حمام و دستشویی

قیمت تمام شده این نوع درب

قیمت انواع درب فریم لس تحت تأثیر مواد اولیه، ابعاد و تعداد درب متفاوت خواهد بود. ایرانی یا خارجی بودن متریال فریم، ضخامت پروفیل و یراق‌آلات موردنیاز نیز در تعیین قیمت نهایی مؤثر خواهند بود.

روند ساخت و نصب درب‌‌های چارچوب مخفی

اکنون که با انواع و مزیت‌های درب فریم لس یا همان درب چارچوب مخفی آشنا شده‌ایم، بهتر می‌توانیم به بررسی نحوه ایجاد و ساخت درب فریم لس بپردازیم و متریال و استانداردهای ساخت درب فریم لس را درک کنیم.

واضح است که با توجه به مخفی بودن چارچوب در داخل دیوار، پروفیل‌ها، نحوه نصب، اندازه‌گیری و نحوه ایجاد و طراحی درب فریم لس با درب‌های معمولی که از چارچوب‌های رایج و سنتی استفاده می‌کنند، تفاوت‌های زیادی خواهد داشت.

از آنجایی که انواع درب فریم لس چه درب فریم لس چوبی و چه درب فریم لس آلومینیومی و شیشه‌ای به‌صورت درب چارچوب مخفی اجرا می‌شوند، روند نصب و اجرای این درب‌ها در دو فاز جداگانه و مستقل انجام می‌شود. در فاز اول کار و پس از مشخص کردن نوع، طرح، متریال و ابعاد کار، پروفیل‌ها جاگذاری شده و سپس ساب فریم و خود فریم در درون دیوار به‌صورت درب چارچوب مخفی نصب می‌شوند.

فاز اول کار با پوشاندن روی چارچوب با موادی مانند گچ، سیمان، سنگ یا سرامیک به اتمام می‌رسد. در فاز دوم تنها کافی است درب فریم لس خود را روی چارچوب مخفی که از دید ناظر پنهان شده است، سوار کنید. پس از نظافت و ریزه‌کاری‌ها، درب فریم لس چوبی یا درب فریم لس آلومینیومی را بر روی چارچوب مخفی نصب‌کرده و رگلاژ می‌کنند.

البته لازم به ذکر است که این کار را در یک فاز و پشت سر هم نیز می‌توان انجام داد؛ اما ممکن است نتیجه نهایی چندان زیبا و تمیز از آب درنیاید. متأسفانه دیده می‌شود که تولیدکنندگان و نصاب‌های شرکت‌های مختلف برای سرعت بخشیدن به کار، این کار را در یک فاز انجام می‌دهند. نتیجه نهایی چندان زیبا نیست، چرا که به احتمال زیاد درب یا چارچوب آن آسیب دیده‌اند و پوشش رنگ درب اذیت شده است.

از این رو، توصیه می‌شود مراحل ساخت و نصب درب فریم لس چوبی یا درب فریم لس آلومینیومی خود را به هر برند و سازنده‌ای نسپارید. پیشنهاد ما به شما استفاده از خدمات تیم هومچه خواهد بود. مراحل طراحی، ساخت و نصب انواع درب فریم لس از درب فریم لس چوبی گرفته تا درب فریم لس آلومینیومی و شیشه‌ای با پروفیل‌ها و پوشش‌های pvc و ضدآب توسط تیم هومچه با بالاترین کیفیت و استانداردها انجام می‌شود و شما قطعاً از نتیجه کار راضی خواهید بود. برای ارتباط با مشاوران و کارشناسان تیم هومچه به وب‌سایت هومچه مراجعه کنید.

جزییات فنی نحوه ساخت درب فریم لس

انواع چارچوب مخفی آلومینیومی با استانداردهای مختلف در ایران و خارج از ایران تولید می‌شوند و برخی از آن‌ها استاندادرهای بالایی دارند. از آنجایی که این درب‌ها دارای ضخامت‌های مختلفی هستند، کوچک‌ترین ایرادی در شکل و ابعاد پروفیل‌ها و درب چارچوب مخفی، منجر به بروز ایرادات فنی شده و مراحل نصب و رگلاژ و باز و بسته شدن درب را با مشکل روبرو خواهد کرد.

طراحی سطح مقطع پروفیل درب چارچوب مخفی بر اساس استانداردهای دقیق و منطبق بر اصول مهندسی صورت می‌پذیرد. تمام اتصالات و لولاها در قسمت داخلی درب چارچوب مخفی قرار می‌گیرند و از دید ناظر بیرونی پنهان هستند.

نحوه ساخت درب فریم لس - هومچه

استانداردها و الزامات فنی ایجاد و ساخت درب فریم لس

استانداردهایی که باید در ساخت انواع درب فریم لس مدنظر قرار بگیرند، به شرح زیر هستند:

  • ارتفاع استاندارد درب ۲۱۰ سانتی‌متر با قابلیت افزایش ارتفاع تا ۳۰۰ سانتی‌متر است. چارچوب‌های ۳ متری به‌صورت سفارشی ساخته می‌شوند.
  • عرض درب چارچوب مخفی بین ۷۰ تا ۱۰۰ سانتی‌متر است.
  • برای نصب انواع درب فریم لس چه درب فریم لس چوبی و چه درب فریم لس آلومینیومی و شیشه‌ای، دیوارها باید کاملاً تراز باشند. دلیل این الزام، فاصله بسیار نزدیک درب با چارچوب است.
  • ضخامت دیوار برای اجرای درب فریم لس حداقل باید 60 میلی‌متر باشد.
  • ضخامت ساب فریم ۴۵ میلی‌متر و حداقل فضای مورد نیاز برای نصب چارچوب آلومینیومی توکار ۴۵ میلی‌متر است.
  • ساب فریم قوطی ۴۰ در ۴۰ یا ۴۰ در ۶۰ است و به‌صورت دقیق با استفاده از گونیا نصب و اجرا می‌شود.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم شما را با مراحل ایجاد ساخت درب فریم لس یا همان درب چارچوب مخفی آشنا کنیم. این نوع از درب‌ها که به‌تازگی مد شده‌اند و حسابی روی بورس هستند، زیبایی وصف‌ناپذیری دارند و نمایی مدرن و لوکس به فضای داخلی سازه می‌بخشند. درب فریم لس انواع مختلفی دارد و از متریال مختلفی ساخته می‌شود. درب فریم لس چوبی و درب فریم لس آلومینیومی دو نوع از پراستفاده‌ترین و محبوب‌ترین درب‌های چارچوب مخفی هستند که در کشور ما نصب و اجرا می‌شوند. اگر قصد نصب درب فریم لس یا درب چارچوب مخفی را دارید، می‌توانید در وب‌سایت هومچه تصاویر انواع درب‌های اجراشده را دیده و از بین آن‌ها انتخاب کرده یا ایده بگیرید. از اینکه تا انتها ما را همراهی کردید از شما سپاس‌گذار هستیم.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *