امروزه درب ها در طراحی و زیبایی ساختمان تاثیر زیادی دارند. مخصوصا زمانی که درب یا اجزای دیگر ساختمان در دید باشند و افراد مختلفی آن را ببینند. درب ورودی ساختمان یکی از مهم ترین بخش ها می باشد به این دلیل که در کنار نمای ساختمان اولین المانی که افراد با آن رو به رو می شوند، درب ورودی می باشد. همچنین رنگ برای درب ورودی و طرح آن در زیبایی کلی نما نیز تاثیر دارند. با ما همراه باشید تا همراه هم با بهترین رنگ برای درب ورودی ساختمان آشنا شویم.
معرفی بهترین رنگ ها برای درب ورودی
درب ورودی ساختمان به دلیل این که همه افراد در اولین مواجهه با ساختمان، درب ورودی آن می باشد، بسیار پر اهمیت می باشد. یکی از درب هایی که می توان از آن به عنوان درب ورودی ساختمان استفاده کرد، درب پیوت می باشد. درب ورودی غول پیکر و شیک به نام درب پیوت نیاز به یک رنگ جذاب نیز خواهد داشت. روانشناسی رنگ بسیار می تواند شما را در انتخاب بهترین گزینه شما را کمک کند.
در ادامه به معرفی رنگ برای درب ورودی می پردازیم که می توانید با توجه به روحیه و سلیقه خود، بهترین را انتخاب کنید.
1- رنگ قهوه ای گزینه ای کم ریسک برای درب
رنگ قهوهای یکی از گزینههای مطمئن برای درب ساختمان می باشد. این رنگ با ویژگیهای مثبتی همچون ترکیب خوب با رنگهای گرم و طلایی و هماهنگی با رنگ پنجرهها، یک انتخاب مناسب برای درب ورودی، درب کشویی و درب پارکینگ محسوب میشود.
در صورتی که از رنگ قهوهای تیره استفاده شود، ممکن است حس سنگینی و غم را منتقل کند. اما با افزودن عناصری مانند گلدانها و درختچههای کوچک، میتوان این حس را خنثی کرده و به زیبایی ظاهری ساختمان افزود.
2- رنگ مشکی انتخاب سلطنتی و شیک برای درب ورودی
شاید رنگ مشکی یکی از محبوبترین و پرکاربردترین رنگها برای درب ورودی ساختمانهای ایرانی باشد. این رنگ علیرغم فراوانی استفاده، همچنان توانسته است جذابیت و زیبایی خاص خود را حفظ کند. در ترکیب با رنگهای طلایی و سفید، رنگ مشکی ظاهری بینظیر و چشمگیر به درب ورودی میبخشد. دربهای سلطنتی اغلب با ترکیب رنگهای مشکی و طلایی رنگ آمیزی میشوند. علاوه بر این، رنگ مشکی کاربرد گستردهای در انواع دربهای کشویی توکار، پلی وود، پارکینگ، انباری و سایر دربها دارد.
میتوان با استفاده از رنگ مشکی برای درب ورودی و سفید برای پنجرهها، هارمونی جذابی میان این دو عنصر معماری ایجاد کرد. رنگ مشکی به خوبی با اغلب رنگها ترکیب میشود و یکی از گزینههای کمریسک برای درب ساختمان محسوب میشود.
3- رنگ طوسی، رنگ خنثی
طوسی یک انتخاب بینظیر برای کسانی است که میخواهند درب ورودی شیک و کلاسیک برای ساختمانشان داشته باشند. این رنگ روشن و ملایم حس طراوت و نشاط خاصی را به فضا منتقل میکند. رنگ طوسی به خوبی با رنگهای سفید و طلایی ترکیب میشود و ظاهری هماهنگ و جذاب به درب میبخشد. اگر قصد دارید درب ورودی ساختمان را به طوسی رنگآمیزی کنید، بهتر است پنجرههای ساختمان را به رنگ سفید انتخاب کنید تا هارمونی بصری میان این دو عنصر ایجاد شود. رنگ طوسی گزینهای عالی برای انواع دربها مانند دربهای یک یا دو لنگه فلزی، دربهای ضدسرقت، درب پارکینگ و درب ویلا محسوب میشود.
4- رنگ سفید
رقابت نزدیکی بین رنگهای سفید و مشکی در انتخاب درب ورودی ساختمان وجود دارد. اغلب درهای ساختمانهای یک خیابان به این دو رنگ آمیخته میشوند.
درب سفید مانند رنگ مشکی با رنگ طلایی به خوبی ترکیب شده و هماهنگی جذاب و شیکی را ایجاد میکند. رنگ سفید برای انواع دربهای بزرگ و کوچک، کوتاه و بلند، فلزی و غیرفلزی مناسب است. همچنین سفید به خوبی با رنگ کرم ترکیب شده و ظاهری هماهنگ و شیک به درب میبخشد.
شما میتوانید برای رنگ درب و پنجرههای ساختمان از ترکیب رنگهای سفید، کرم و طلایی یا سفید، کرم و مشکی استفاده کنید. این ترکیبها گزینههای مناسبی برای دربهای کشویی و کرکرهای محسوب میشوند.
در مجموع، رنگهای سفید و مشکی به دلیل ایجاد هماهنگی و جذابیت بصری گزینههای محبوب و پرکاربرد برای دربهای ورودی ساختمان به شمار میروند.
5- رنگ چوب، رنگی مناسب برای درب ورودی ساختمان
رنگ بلوطی و رنگ چوب همواره از محبوبیت زیادی برخوردار بودهاند. اگر شما به هنر و معماری علاقه دارید، این رنگها گزینههای ایدهآلی برای درب ورودی ساختمان شما هستند. رنگ چوب برای دربهای آهنی و فلزی مناسب نیست و بهتر است از این نوع فقط برای دربهای چوبی و طرحهای چوبی استفاده شود.در صورتی که این رنگ را برای درب انتخاب میکنید، توصیه میشود پنجرههای ساختمان نیز از طرح و رنگ چوبی مشابه استفاده کنند تا هماهنگی و همگونی بصری ایجاد شود.
در مجموع، رنگهای بلوطی و چوبی به دلیل زیبایی و هماهنگی بصری که ایجاد میکنند، گزینههای محبوب و مناسبی برای درب و پنجرههای ساختمان محسوب میشوند.