پارتیشن شیشه ای یک نوع دیوار شیشه ای که برای جداسازی فضاها در محیط هایی مانند دفتر یا خانه استفاده می شوند. و به عنوان یکی از بهترین و به صرفه ترین جایگزین های دیوار شناخته می شود.

پارتیشن های شیشه ای مزایای زیادی دارند. آنها به دلیل ظاهر شیشه‌ای شفاف و طراحی زیبا، به فضاها حس بزرگی می‌دهند و همچنین اجازه می‌دهند نور بهتری به داخل  برسد و بین فضاها ارتباط بصری برقرار شود.

پارتیشن شیشه ای هومچه

انواع پارتیشن شیشه ای

پارتیشن های شیشه ای به 4 دسته اصلی نقسیم می شوند

1- پارتیشن شیشه ای تک جداره

این مدل از پارتیشن ها همان گونه که از نامشان پیداست فقط از یک لایه شیشه که عموما ضخامت آن بین 8 تا 12 میل خواهد بود طراحی و تولید می شوند و ساده ترین نوع میباشند. در بررسی معایب و مزایای این مدل از پارتیشن های شیشه می توان به قیمت به صرفه و مناسب این مدل نسبت به مدل های دیگر اشاره کرد و به دلیل وجود یک لایه شیشه، از نظر شفافیت و جذب نور در رده بالاتری نسبت به دیگر مدل ها قرار دارد.

یکی دیگر از مهم ترین مزیت های مهم این محصول نیز می توان به اشغال فضای بسیار کم نسبت به دیگر مدل های پارتیشن های شیشه ای اشاره کرد که این موضوع در پروژه های با مساحت کم و فضاهای کوچک، می تواند به عنوان یکی موضوع مهم و اساسی مورد توجه قرار گیرد.

پارتیشن شیشه ای تک جداره

2- پارتیشن شیشه ای دو جداره

این مدل از جدیدترین پارتیشن های شیشه، همانگونه که از نام این محصول پیداست، از ترکیب دو لایه فریم آلومینومی دو جداره و دو لایه شیشه با ضخامت های بین 6 تا 8 میلی‌متر طراحی و نصب می گردد که در این مدل از پارتیشن ها، میزان عایق حرارتی و صوتی بسیار قوی تر و بالاتر از دیگر مدل های دیگر میباشد.

پارتیشن شیشه ای دو جداره

3- پارتیشن شیشه ای فریم دار

پارتیشن های شیشه ای فریم دار نیز همان گونه که از نامشان پیداست با فریم طراحی و تولید می شوند و عموما برای لوکیشن ها و پروژه هایی مناسب هستند که فضای بزرگی در اختیار کارفرمای محترم قرار دارد.

این مدل از جدیدترین پارتیشن های شیشه ای به دو صورت تک جداره و دو جداره به فروش میرسد که در ادامه به معرفی و مقایسه این موضوع پرداخته ایم.

پارتیشن فریم دار تک جداره

با استفاده از پروفیل های آلومنیومی آنادیز طراحی و تولید می شود و تنها تفاوتی که با سیتم بدون فریم دارد، موضوع فریم هایی هستند که می توانند به صورت فارسی یا داکسیت طراحی، تولید و اجرا شوند.

پارتیشن فریم دار دو جداره

این مدل هم با استفاده از دو لایه شیشه و آلومینیوم تولید می شود و علاوه بر فضای بسیار زیادی که اشغال می کند سبب افزایش عایق صوتی تا حداکثر 40 دسیبل خواهد شد که این میزان عدد قابل توجهی نیز خواهد بود.

یکی از ویژگی هایی مدل دوجداره، استفاده از پرده های کرکره ای است که در میان لت های مختلف شیشه نصب و اجرا می گردند.

پارتیشن شیشه ای فریم دار

4- پارتیشن شیشه ای بدون فریم (فریم لس)

این نوع پارتیشن شیشه ای فاقد قاب است. پارتیشن های شیشه ای بدون فریم می توانند ظاهری مدرن و شیک ایجاد کنند.

پارتیشن شیشه ای فریم لس از نظر طیف قیمت، در پایین ترین رنج قیمتی محصولات هومچه می نشیند. همان طور که از نام این محصول مشخص است، به پارتیشنی گفته می شود که از نظر فریم های اجرا شده در حداقل ترین حالت خود می باشند و میزان فضای اشغال شده در این مدل کمتر از بقیه مدلهاست.

فریمی که در این مدل مورد استفاده قرار می گیرد از نوع آلومینومی 30 در 50 بوده است که بر اساس سفارش شما، به صورت کوره ای رنگ آمیزی و تولید می شود.

پارتیشن شیشه ای بدون فریم

مزایا و ویژگی پارتیشن شیشه ای

  • افزایش حریم خصوصی
  • کاهش سطح نویز به عنوان یک عایق صوتی در فضاهای بزرگ.
  • افزایش جذابیت بصری فضا.
  • با عبور نور از اتاق به ایجاد حس جادارتر در اتاق کمک کنند.
  • به راحتی تمیز می شوند و بسیار بادوام هستند.
مزایای پارتیشن شیشه ای

مراحل و هزینه نصب

مراحل نصب پارتیشن شیشه ای (Glass Partitions) آنقدرها هم که تصور می شود دشوار نیست. با چند ابزار و برنامه ریزی دقیق، کل فرآیند را می توان در چند ساعت تکمیل کرد. اولین قدم اندازه گیری ناحیه ای است که در آنجا نصب خواهند شد. این کار باعث می شود که پارتیشن ها به درستی جا شوند و هیچ شکافی باقی نگذارند. بعد، پارتیشن ها باید به اندازه بریده شوند. این کار را می توان با اره یا مته برقی انجام داد. پس از برش، می توان آنها را در قاب نصب کرد. قاب باید همسطح و مربع باشد تا به خوبی جا بیفتند. در نهایت، پنل های شیشه ای را می توان در قاب نصب کرد. هنگامی که تمام پنل ها در جای خود قرار گرفتند، پارتیشن های شیشه ای می توانند بلافاصله استفاده شوند.

مراحل نصب پارتیشن شیشه ای هومچه

عوامل مؤثر بر قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه ای بسته به اندازه، نوع شیشه یراق آلات، نوع فریم کارشده، رنگ و طرح ایجاد شده بر روی شیشه، مساحت پروژه مورد نظر و مواردی از این قبیل می تواند متغیر باشد.

اگر آن را برای دفتر کار خانگی می خواهید، می توانید انتظار داشته باشید که ارزان‌تر باشد. با این حال، اگر یک پارتیشن پیچیده‌تر با شیشه رنگی یا شیشه مات می خواهید، می توانید انتظار داشته باشید که هزینه بیشتری بپردازید. و متأسفانه به دلیل نوسانات بسیار زیاد ارزی، این محصول هم مانند همه ی محصولات دیگر قیمت ثابتی ندارد! و شما خریداران محترم جهت مشاوره و استعلام قیمت پارتیشن شیشه ای میتوانید با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرید.

قیمت پارتیشن شیشه ای

شیشه های کار شده در پارتیشن از چه نوعی است و تفاوت آن ها با یکدیگر چیست؟

همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، عموما در پارتیشن های تک جداره (بدون فریم یا فریم دار، تفاوتی با یکدیگر ندارند) با شیشه های سکوریت شده با ضخامت 8 تا 12 میلی متری تولید می شوند که متداول ترین آن شیشه 10 میل سکوریت است.

اما موضوع در پارتیشن های دو جداره متفاوت است و عموما در این سیستم از 2 لایه شیشه 6 تا 8 میل سکوریت استفاده می شود.

شیشه هایی که در این محصول مورد استفاده قرار می گیرد، هیچگونه محدودیتی را در مقابل شما قرار نخواهد داد و خریداران می تواند به منظور خاص تر کردن فضا و محیط اطراف خود، به سفارشی شیشه های رنگی یا لاکوبل بپردازند.

یکی دیگر از مواردی که در میان مشتریان این محصول متداول است، سفارش طرح ها و مدل های مختلف سند بلاست یا استیکر است.

طراحی و اجرای لوگو و نوارهایی به منظور عدم دید کامل اتاق ها، از جمله پرفروش ترین این طراحی ها است که مجموعه هومچه در دو راهی انتخاب اجرای طرح به وسیله سند بلاست یا استیکر، استکیر را توصیه می کند چرا که کیفیت، دقت و سرعت عمل آن به مراتب بالاتر است.

شیشه پارتیشن شیشه ای
3.7/5 - (4 امتیاز)