درب آنتی باکتریال بیمارستانی چیست و چه مزایایی دارد؟

آنچه در این محتوا می خوانیم

درب آنتی باکتریال بیمارستانی که به عنوان یکی از مهم ترین و اساسی ترین نیاز های فضاهای درمانی است که در این مقاله به بررسی آن پرداخته ایم. رعایت بهداشت در محیط‌هایی نظیر بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌های طبی اهمیت بسیار زیادی دارد. از این‌رو ضروری است که کلیه وسایل و تجهیزات به کار رفته در این مکان‌ها حتی درب‌ها کاملاً استریل باشند؛ زیرا بسیاری از آلودگی‌ها از فضای بیرون وارد محیط داخلی بیمارستان می‌شوند.

درب آنتی باکتریال بیمارستانی چیست؟

درب آنتی باکتریال بیمارستانی نوع جدیدی از درب‌ها هستند که برای ساخت آن‌ها پوشش آنتی باکتریال به کار می‌رود‌. این نوع درب‌ها‌ سطحی کاملا صاف و هموار‌ دارند که از تجمع و نفوذ میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و هر نوع آلودگی ممانعت به عمل می‌آورند. روکش پلاستیکی به کار رفته در درب‌های پلی وود آنتی باکتریال علاوه‌بر دارا بودن خاصیت ضدباکتری، ضدآب نیز هستند و مقاومت مطلوبی در برابر مواد اسیدی و بازها دارند.

ضرورت استفاده از درب بیمارستانی

نصب درب‌های معمولی در بیمارستان می‌تواند سلامت کادر درمان، بیماران و مراجعین را در معرض خطرات جدی قرار دهد. در محیط بیمارستان امکان انتقال عفونت از یک بخش به قسمت‌های دیگر وجود دارد؛ علاوه‌براین به دلیل تردد بالا احتمال شیوع بیماری‌های مسری بسیار زیاد است. به همین دلیل برای این‌که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی یک محیط کاملا پاکیزه و عاری از هرگونه عوامل بیماری‌زا به وجود بیاید، نصب درب‌های مخصوص اهمیت بسیار زیادی دارد.

درب آنتی باکتریال و درب پلی وود از این جمله‌اند که ضمن دارا بودن خاصیت آنتی باکتریال بدنه‌ای مستحکم و مقاوم دارند. درب بیمارستانی پلی وود به‌عنوان یک درب ضد آب شناخته می‌شود که قابلیت شستشو و ضدعفونی دارد. درب بیمارستانی نیز غیر قابل اشتعال است و در برابر آلودگی، گرما، سرما و صوت به‌عنوان یک عایق بی‌نظیر عمل می‌کند.

 

درب آنتی باکتریال بیمارستانی - هومچه

درب آنتی باکتریال بیمارستانی

 

با درب اتوماتیک آنتی باکتریال بیشتر آشنا شوید

محیط‌های درمانی فضاهایی آلوده و سرشار از میکروب هستند، بنابراین باید سطوح موجود در این مکان‌ها حتی درب بیمارستانی هم کاملاً پاکیزه و استریل باشند. این مسئله به‌خصوص از زمان انتشار بیماری کرونا اهمیت دو چندانی پیدا کرده است. به همین دلیل مسئولین بیمارستان‌ها به دنبال خریداری درب‌هایی هستند که نیاز به تماس دست کاربر نداشته باشند.

درب بیمارستانی آنتی باکتریال اتوماتیک بدون نیاز به دست افراد باز و بسته می‌شود، پس تاثیر فوق‌العاده زیادی در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها و امراض دارد. این درب‌های برقی به خاطر متریال به کار رفته در بدنه آن‌ها در مقابل عوامل بیماری‌زای گوناگون مقاومت بالایی نشان می‌دهند. میکروب‌ها هنگامی که بر روی سطح درب قرار می‌گیرند، به فاصله از بین می‌روند. از این‌رو امروزه نصب درب اتوماتیک آنتی باکتریال در بیمارستان‌ها بسیار رواج پیدا کرده است.

 

درب آنتی باکتریال

درب آنتی باکتریال

 

مزایای درب اتوماتیک آنتی باکتریال

درب پلی وود آنتی باکتریال بیمارستانی مزایای بسیاری به همراه دارد که از جمله آن‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • این نوع درب بیمارستانی مقاومت بسیار زیادی در برابر ضربات و آتش‌سوزی دارد، در ضمن عایق بسیار قدرتمندی در برابر حرارت و صدا به شمار می‌رود.
  • درب بیمارستانی این قابلیت را دارد که به سیستم‌های کنترل رفت و آمد متصل شود، بنابراین از امنیت بالایی نیز برخوردار است.
  • یکی دیگر از مزایای درب آنتی باکتریال این است که از انتشار ویروس‌ها و عوامل بیماری‌زای مختلف ممانعت به عمل می‌آورد. پس نقش مهمی در حفظ سلامت مراجعین و کارکنان بیمارستان‌ها ایفا می‌کند.

انواع درب بیمارستانی آنتی باکتریال از نظر نحوه عملکرد

برای درب‌ ضد آب و ضد باکتری بیمارستانی که به آن درب‌های هرمتیک آنتی باکتریال نیز می‌گویند، تقسیم بندی‌های مختلفی را می‌توان درنظر گرفت. این محصولات از نظر نحوه عملکرد شامل دو دسته زیر هستند:

  • درب لولایی

این نوع درب بیمارستانی طوری طراحی شده که برای محیط‌هایی با رفت و آمد بالا بسیار مناسب است. بر روی درب بیمارستانی آنتی باکتریال لولایی یک‌سری موتورهای بسیار قدرتمند نصب می‌شود تا حرکت لت‌های متحرک اتصال داده شده به لولاهای درب به راحتی و بدون دخالت دست کاربر انجام گیرد.

علاوه‌بر ‌این کلیه درزهای درب توسط لاستیک‌های ضد ارتعاش پوشانده می‌شود تا میکروب‌ها نتوانند به محیط داخل نفوذ پیدا کنند. مجموعه این ویژگی‌ها باعث شده که در بیمارستان‌ها درب‌های لولایی را اغلب برای اتاق‌های عمل و بخش آی سی یو مورد استفاده قرار دهند.

  • درب کشویی

درب بیمارستانی کشویی به گونه‌ای طراحی شده که بسیار روان و بدون ایجاد سر و صدا حرکت می‌کند. همچنین در هنگام باز و بسته شدن درب در تراکم هوای محیط کوچک‌ترین اختلالی به وجود نمی‌آورد. به همین دلیل این درب‌ها معمولاً برای بخش‌های ایزوله بیمارستان، اتاق‌های عمل و آزمایشگاه‌ها به کار می‌روند.

 

درب آنتی باکتریال بیمارستانی - هومچه

درب پلی وود آنتی باکتریال بیمارستانی

 

انواع درب بیمارستانی آنتی باکتریال بر اساس جنس بدنه

درب آنتی باکتریال بیمارستانی را می‌توان از نظر جنس بدنه به دو دسته زیر تقسیم‌بندی کرد:

  • درب بیمارستانی آنتی باکتریال شیشه‌ای

در این نوع درب بیمارستانی شیشه‌هایی تعبیه شده که به دلیل برخورداری از فلز نقره قادرند آلودگی‌های تجمع یافته را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از بین ببرند. به این نکته توجه داشته باشید که نصب شیشه‌های معمولی بر روی درب تاثیری در حذف میکروب‌ها ندارد.

درب بیمارستانی آنتی باکتریال شیشه‌ای به طور گسترده در درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تجاری و…  کاربرد دارند. درب‌های شیشه‌ای در دو نوع لولایی و کشویی ساخته می‌شوند و شیشه‌های به کار در آن‌ها ممکن است که مات یا شفاف باشند. این درب‌ها معمولاً برای ورودی اتاق‌های جراحی، اتاق‌های ایزوله و همچنین آزمایشگاه‌های طبی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • درب بیمارستانی آنتی باکتریال سه جداره

بر روی این نوع درب بیمارستانی لایه‌های از ام دی اف، پلی اورتان و استیل به کار رفته که باعث شده این محصولات مقاومت بسیار مطلوبی در برابر ضربات مکانیکی داشته باشند.

قیمت درب اتوماتیک آنتی باکتریال

نرخ درب بیمارستانی آنتی باکتریال تحت تاثیر فاکتورهای مختلف تغییر می‌کند. از جمله پارامترهایی که بر قیمت این در‌ب‌ها تأثیرگذار هستند، می‌توان به تعداد جداره‌های به کار رفته در آن‌ها، جنس بدنه، نوع موتور و همچنین جنس یراق آلات نصب شده بر روی درب اشاره کرد. مسلما هرچه متریال مورد استفاده در درب کیفیت بالاتری داشته باشد، با قیمت گران‌تری به فروش می‌رسد.

سخن پایانی

درب پلی وود آنتی باکتریال بیمارستانی نوعی درب با ساختار ویژه است که در مقابل آلودگی، حرارت، سر و صدا و  رطوبت مقاومت بسیاری دارد. نصب این محصولات در بخش‌های مختلف بیمارستان به منظور حفظ سلامت افراد ضروری است. این درب‌ها علاوه‌بر بیمارستان، در مراکز درمانی، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و… نیز نصب می‌شوند.

درب بیمارستانی و درب سرویس بهداشتی ضد آب را می‌توانید از سایت هومچه با قیمت نازل و سطح کیفی بالا سفارش دهید. فرقی نمی‌کند که ساکن کدام شهر هستید، در هر صورت پس از ثبت سفارش بلافاصله کارشناسان واحد فروش درب را به آدرس شما ارسال می‌کنند.

4.6/5 - (5 امتیاز)

2 نظر در “درب آنتی باکتریال بیمارستانی چیست و چه مزایایی دارد؟

  1. mohammad rezaei گفت:

    سلام درب پلی وود هم درب آنتی باکتریال هستش؟

    1. homeche-support گفت:

      سلام بله دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
فروشگاه